Woning in Nagykanisza, Zala, Hongarije

€7.419 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7432
Adres: Nagykanizsa, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1968 m2
Huis: 56 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1976
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft2.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €7.419 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Zomerhuis in de heuvels in het buitengebied van de stad Nagykanizsa.

In de Szentgyörgyvári heuvels, net buiten de stad van Nagykanizsa ligt een wijngebied en daar gaat u deze zomerwoning vinden. Kan een heerlijke vakantie woning zijn.

De woning staat op een heuvel en bovenin de woning een (woon) kamer en het heerlijke terras vanwaar u heerlijk van het uitzicht gaat genieten. Onder in de woning een kamer, een wijnkelder en een keuken.

Er is elektriciteit en water( op het perceel) aanwezig.

Dit is een zomerhuis in het wijngebied. Mooie percelen met veel druiven en/of fruitbomen en veel rust. Net buiten de stad Nagykanizsa. Een flinke stad in het zuiden welke heel makkelijk bereikbaar is vanuit Boedapest via de M7, maar nog makkelijker als u naar Zagreb vliegt en daar een auto huurt. In Nagykanizsa alles wat u van een grote stad verlangd op het gebied van sporten, shoppen, e.d. Er zijn diverse restaurants in het gezellige centrum en er is een ziekenhuis, prima gebied. In Nagykanizsa ook een zwembad, maar voor het betere thermaal water gaat u naar de bekende resorts in Zalakaros. Is op iets van 15-20 km.

Hier veel rust en ruimte. Heerlijke plek om te ontspannen.