Woning in Keszthely, Zala , Hongarije

€23.125 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4155
Adres: Keszthely, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 62 m2
Bouwjaar: 1972
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.125 (rate 320 Ft per €)
Property description:

De woning moet wat opgeknapt gaan worden, maar is wel heel mooi gelegen.

Vlakbij het Balatonmeer, in een bos gaat u deze woning vinden. In de woning een woonkamer, 2 slaapkamers, woonkeuken en badkamer. Alles in slechte toestand, maar dat komt ook omdat er ingebroken is. In de tuin nog een terras, wat opslagruimte en een parkeerplaats voor de auto. De woning moet weer opgeknapt worden en dan kan het een heerlijk vakantiehuis worden. Gelegen in een bos, maar toch ook weer in de stad en niet ver van het Balaton.

Er is elektra aanwezig en het water komt ui de eigen bron/put. Er is een aansluiting op de riolering en de woning wordt met de houtkachel verwarmd.

Deze woning staat in een bos bij Keszthely. De stad om de hoek en Het Balaton meer vlakbij. U kunt u heerlijk wandelen in het Keszthely gebergte. Natuurlijk ook prima om te fietsen en daarnaast varen, paardrijden etc.
Keszthely is best een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Mooi gelegen huis. In alle rust en toch direct bij de stad en het Balaton