Woning in Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€17.419 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3237
Adres: Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 4708 m2
Huis: 200 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1963
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.419 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Mooi huis in het noorden met een prima breed perceel.

Een grote woning met twee verdiepingen. Onder in de woning 3 kamers, en een ruimte wat de vroegere zomerkeuken was. Op de verdieping drie grote kamers, aan hal, een keuken en bijkeuken en een badkamers.

Perceel is best wel bijzonder. Het zijn twee percelen naast elkaar. Het perceel met de woning is 2.567 m2 groot en daarnaast een tweede perceel van 2.051 m2. U koopt beide percelen en kunt dit heerlijk blijven gebruiken, maar kunt ook het tweede perceel nog eens te (laten) bebouwen en/of verkopen. In de tuin diverse bijgebouwen, een werkplaats en garage.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De verwarming is geregeld door middel van een centrale verwarming (op hout of gas). De afwatering is aangesloten op de riolering. Uiteraard kunnen Internet en telefoon worden aangesloten.

De woning staat in een rustige straat van het dorpje Lenarddaroc. Lenarddaroc is een dorpje aan de voet van het Bükk gebergte, op ongeveer een kwartier van (het toeristische) Szilvásvárad met zijn mooie natuur, leuke eettentjes, treintje en waterval en op ongeveer een half uur van het toeristische Eger met mooie burcht en kerk, een gezellig centrum, grote supermarkten en bouwmarkt.

In het dorp zelf kunt u terecht voor de kleine boodschappen in het plaatselijke supermarktje. Voor het uitgebreid winkelen gaat u naar Ózd (kwartiertje verderop) of natuurlijk naar Eger. In het gebergte kunt u natuurlijk prachtige wandelingen maken, maar ook wordt hier geskied op de pistes van Bánkút ( www.bankut.hu )

Prima woning op een lekker breed perceel in het mooie noorden voor een goede prijs