Woning in Mezőcsokonya, Somogy, Hongarije

€97.368 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2212
Adres: Mezőcsokonya, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1233 m2
Laatste renovatie: 2017
Huis: 188 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: Ft37.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €97.368 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Geweldig huis in een heerlijk rustig dorp. Perfect als u zich in Hongarije wilt gaan vestigen.

Het huis heeft 4 halve verdiepingen. U kunt het huis binnengaan en komt dan in een hal. Vanaf hier kunnen we naar de badkamer met douche en bad en toilet, het (aparte) toilet, de keuken met eetkamer en de trap naar beneden naar de kelder (halve verdieping) en naar de eerste verdieping (halve verdieping) ).
In de kelder is er een voorraadkast, een wasruimte en een bar-ruimte.
Op de eerste verdieping is er een badkamer met douche en bad en toilet, en twee kamers, beide met balkon (een ervan is nu een woonkamer)
Op de 2e halve verdieping (1e verdieping) is er een kleine woonkamer en nog twee kamers beide met balkon.
In de tuin vindt u nog een 60m2 gebouw met 36m2 garage en 24m2 werkplaats. Het is mogelijk om dit gebouw te gebruiken voor 2 garages, of de zolder kan worden omgebouwd en er kan ook een gastenverblijf zijn.

Het huis is opgetrokken uit baksteen en in 2001 volledig vernieuwd. De laatste renovatie was in 2017 (nieuw dak en centrale verwarming).

Alle voorzieningen zoals elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering, De woning wordt verwarmd met een centrale verwarming en daarnaast zijn er 2 schoorstenen en op aanvraag kunt u een tegelkachel of een open haard plaatsen.

Het huis is gelegen in Mezőcsokonya, 12 km van Kaposvár en 40 km van het Balaton meer. Op 6 km van het huis is een visvijver en het beroemde grote vis meer van Deseda ligt op 20 km. In het gebied zijn er ook mogelijkheden om te jagen.

In het dorp wonen 600 mensen en hier vindt u een levensmiddelenwinkel, een postkantoor, een bushalte, een dokter en een apotheek. 900 meter van het huis is er een kleuterschool en een basisschool.

Het huis is ideaal voor degenen die willen wonen in een klein en rustig dorp wat wel weer alles te bieden heeft wat u nodig is.