Woning in Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€57.813 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8520
Adres: Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 446 m2
Huis: 125 m2
Bouwjaar: 2017
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €57.813 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima casco woning in de bekende plaatst Tiszafüred. Ook prima als permanente woning.

In de woning de woonkamer van een 63 m2, 3 slaapkamers, keuken / eetkamer van een 16 m2, een opbergruimte, badkamer en apart toilet. U kunt hier snel wonen.

De woning is in 2017 gebouwd met Porotherem baksteen een is bekleed met 8 cm dikke isolatie. De woning wordt opgeleverd met kunststof ramen en deuren, laminaatvloer en vloeren met leisteen en keramisch tegels.

Voorzieningen als elektriciteit, water, gas en riolering zijn aanwezig en uiteraard kunnen telefoon en internet worden aangesloten. Er is centrale verwarming.

De woning staat in een rustige buurt van Tiszafüred. Alles is op loopafstand en vanuit hier gaat u makkelijk naar het centrum, naar het meer en ook is de badplaats Abádszalók dichtbij. In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog en uurtje met de auto.

Als u denkt aan permanent wonen in het Tisza gebeid moet u zeker hier eens komen kijken.