Woning in Zalamerenye, Zala, Hongarije

€16.875 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7436
Adres: Zalamerenye, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2861 m2
Huis: 70 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.875 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Eenvoudige maar leuke dorpswoning in een heerlijk rustige omgeving.

De woning is niet heel groot en bidet u een hal/gang, woonkamer en slaapkamer, keuken met bijkeuken en een badkamer. In de tuin nog een garage, zomerkeuken en een werkplaats.

Aan voorzieningen zijn water en elektriciteit aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met een kachel (hout) verwarmd. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Zalamerenye is een dorp met maar 240 inwoners. Heerlijk rustig maar veel in de omgeving te doen. Zo is Zalakaros met de thermaal baden op nog geen 5 km.
Een dagje naar het Balatonmeer een leuk (toeristisch) uitstapje. Keszthely is ruim een half uur rijden. Leuke stad en ook direct aan het Balatonmeer. Hier alle grote winkelketens. Ook wekelijks een markt en in Keszthely een mooi kasteel, diverse musea en een gezellig centrum. Iets verderop ligt dan Hévíz en dit is zeer bekend vanwege het thermaal bad. Hier is het hele jaar door wat te doen.

Leuke woning in een dorp waar u veel rust kunt gaan vinden.