Woning in Pogányszentpéter, Somogy, Hongarije

€9.375 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7437
Adres: Pogányszentpéter, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 6617 m2
Huis: 75 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €9.375 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Redelijk complete woning met een perceel van maar liefst 6.617 m2!!..

De woning is niet heel groot, maar toch een hal, 2 kamers (woonkamer en slaapkamer), de keuken en een badkamer. In de tuin een lekker terras en een garage.
Perceel is 6.617 m2 groot en bij de woning is een 1.100 m2 omheinde tuin. Rest is akkerland.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering. Hier is de verwarming geregeld door een hout kachel. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Woning staat aan de rand van het dorp Pogányszentpéter. Een dorp met ruim 500 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. De grotere plaats is Nagykanizsa en dat op nog geen 10 km. Pogányszentpéter ligt ten zuiden van Nagykanizsa. In Nagykanizsa een zwembad, alle grotere winkelketens en een leuk centrum om een terrasje te pikken of uit eten te gaan. Zalakaros bekend van het thermaalbad is al op 18 km.

Leuk huis met een groot perceel.