Mooi complete woning met mooi zicht naar de bergen

€16.389 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3239
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Huis: 170 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1964
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft5.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.389 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Mooi complete en grote woning aan het einde van het dorp en mooi zicht naar de bergen.

De woning komt u op de eerste etage binnen en daar de hal/gang. Vandaaruit door naar de woonkamer, 2 slaapkamers, opslagkamer en de badkamer. Onder in de woning bevinden zich een keuken, nog twee(slaap)kamer en een badkamer. Lekkere tuin met mooi uitzicht en ook nog ruimte voor bijgebouwen als een garage en een schuur voor opslag. In de tuin ook twee waterputten met mooi helder water.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Electra, gas en water. De elektrische bedrading is een aantal jaren terug vernieuwd. De centrale verwarming op gas / hout. Ook zijn er enkele gasconvectoren aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Uiteraard kunnen telefoon en Internet worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in een rustige straat van het dorp Csernly. Wat aan het einde van het dorp en daarom een mooi uitzicht. Csernely is een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.

Keurige woning met mooi uitzicht en weinig noodzakelijke grote verbouwingen.