Woning in Szilvásvárad, Heves, Hongarije

€38.387 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3240
Adres: Szilvásvárad, Heves, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 654 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1962
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft11.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €38.387 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Prima woning in het centrum van het gezellig toeristische Szilvásvárad.

De woning is best wel ruim met twee heel flinke kamers van een 25 m2. Hiervan maakt u de woonkamer en een slaapkamer. Verder de hal, een keuken en bijkeuken en de badkamer. Ook is er nog een extra kamer met een eigen ingang. Wellicht een mooie gastenkamer voor de verhuur?

Elektriciteit (ook 380V), water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De verwarming wordt geregeld door middel van gasconvectoren en de houtkachel in keuken. Internet en telefoon zijn uiteraard mogelijk.

Deze woning gaat u vinden in het centrum van Szilvásvárad. De place-to-be als het gaat om paarden in Hongarije. Szilvásvárad is het centrum van de Lippizaner paarden in Hongarije. Hier vinden regelmatig ontmoetingen plaats van ruiters uit de gehele wereld. Het net nieuw gebouwde centrum met de maneges voor de paarden is op een 500 meter van de woning. Dit is het “Paardenmuseum Lippizaner”, waar de echte Lippizaners vandaan komen. Naast het museum kunnen in de stallen de mooiste, wereldberoemde Lippizaner merries worden bewonderd.

Szilvásvárad ligt bij het begin van het nationale park “Bükk” en aan de rand van het nationaal park Aggtelek. Ideale omgeving voor de liefhebbers van natuur. U kunt in het dorp paarden huren, de prachtige omgeving per koets verkennen, of een stevige wandeling maken.

Vanuit Silvasvarad kunt u heerlijk wandelen naar de oermensengrot van Istáloskõ dat boven aan het Szalajkadal ligt. U kunt met een treintje naar boven en dan te voet terug. U komt dan langs de schitterende sluierwatervallen, de forellenkwekerij en het hertenkamp

Szilvásvárad ligt op een 25 km van de stad Eger. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.

Prima woning is een heel gezellige omgeving.