Woning in Hévíz, Zala, Hongarije

€57.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4162
Adres: Hévíz, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 347 m2
Huis: 81 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €57.143 (rate 315 Ft per €)
Property description:

In de stad Hévíz, dus goede verhuurmogelijkheden, staat deze leuke woning met appartement te koop.

Het zijn bijna twee woningen op een perceel. De kleine woning heeft twee kamers (woon- en slaapkamer), een keuken en een toilet. Leuk om als appartement te gaan gebruiken voor de verhuur.
De andere woning heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken en bijkeuken en badkamer.
De kleine woning is in 1935 gebouwd en de andere in 1970.

De tuin is niet groot, dus lekker weinig onderhoud. Hier een parkeerplaats voor de auto.

Alle voorzieningen als elektra, water en riolering zijn aanwezig. Voor de verwarming is er een centrale verwarming welke op hout of kool gestookt wordt. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Uiteraard zijn telefoon en Internet mogelijk.

Hévíz is met 4700 inwoners een kleine stad in Hongarije. Het is gelegen op 5 kilometer ten noordwesten van het Balatonmeer en op 6 km van de stad Keszthely. Het hart van de stad Hévíz is het thermaal meer dat enkele tienduizend jaren geleden hier ontstond en veel wordt gebruikt vanwege het geneeskundige effect van het water. De watertemperaturen in het thermaal meer variëren van circa 28°C-38°C in de zomer, tot ongeveer 24°C-25°C in de winter. Op deze manier kan er het hele jaar door buiten in het meer gebaad worden en daar maken vele toeristen gebruik van waardoor Hévíz een bekend kuuroord is met hotels, ziekenhuizen en behandelcentra. Dit appartement bevindt zich op een 800 meter van het Thermaal meer.

Ook de stad Keszthely (op een 7 km) is de moeite waard. Heel gezellig centrum en het kasteel en natuurlijk het Balaton meer zijn zeker een bezoek waard. Keszthely is een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d.

Leuk huis in het centrum van Hévíz met goede verhuur mogelijkheden.