Woning in Táska, Somogy , Hongarije

€15.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2213
Adres: Táska, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2387 m2
Huis: 90 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.000 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Aan de woning heeft u nog wel wat werk, maar de structuur is goed en dan de mooie brede tuin..... Dat alles op een 25 kilometer van het Balaton meer. Kom eens kijken.

De woning komt u binnen in een hal en dan kunt u naar rechts voor de twee ruimte kamers en rechtdoor komt u in de keuken. Naar links komt u in de gang en de veranda naar het achtergedeelte. Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken en het (aparte) toilet bereikt u via de gang. Via de veranda komt u dan in de opslag, de toegang tot de kelder en de trap naar de zolder. U heeft dus een woonkamer en een slaapkamer, maar het is goed mogelijk om de opslag te veranderen in nog een slaapkamer. Hiernaartoe kan vanuit de keuken nog een ingang gemaakt worden.

Hier heeft u een mooi brede tuin. In de tuin diverse fruit bomen.

Elektriciteit, gas en leidingwater zijn aanwezig. De verwarming is geregeld met een gasconvector en een houtkachel. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden. De straat is een geasfalteerde weg.

Deze leuke woning gaat u vinden in een zogenaamd lint dorp. Links huizen en rechts huizen. Is een rustig dorpje, dus geen last van doortrekkend verkeer. Dorp is met een 500 inwoners ook weer niet heel klein, maar dus langgerekt. In hert dorp wonen al diverse buitenlanders. Gebied is prachtig. Mooi centraal gelegen biedt het vele mogelijkheden. Balaton meer, de stad Marcali (met zwembad) en ook het bijzondere thermaal bad van Csisztapuszta allen in de directe omgeving.

Structureel goede woning. Heeft werk nodig, maar kan een prima vakantiehuis worden.