Woning in Bodrog, Somogy , Hongarije

€28.387 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2214
Adres: Bodrog, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2186 m2
Huis: 110 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1994
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €28.387 (rate 310 Ft per €)
Property description:

In alles een aparte woning.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en dat komt in Hongarije niet veel voor. Is goed onderhouden en dan voor een zeer goede prijs.

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane vloer het terras, de hal, de woonkamer, de keuken, een (kleinere) slaapkamer en de badkamer. Op de eerste verdieping twee flinke slaapkamer en aan toilet. In deze ruimte kunt u ook prima nog een douche maken. Hier ook het mooie balkon waar u van het uitzicht kunt genieten.

Op het perceel nog een zomerkeuken, een garage, een kelder, een werkplaats en nog wat oudere bijgebouwen. Ruimte genoeg.

Elektriciteit, gas en leiding water zijn aanwezig. Voor de riolering is de woning aangesloten op een septic tank. Om de woning te verwarmen is er een centrale verwarming op gas. Telefoon en Internet aansluiten is mogelijk,

Boldog in een plattelandsdorp in centraal Somogy. Redelijk dorp met wat winkels, maar ook een kindercrèche en een lagere school. Op een 20 km van Kaposvár wat weer de hoofdstad van Somogy is en daar de hogere scholen, ziekenhuis, alle grote winkelketens, sportfaciliteiten, restaurants, het gezellige centrum etc. 35 km naar het noorden en u bent al weer bij het Balaton. Prima te doen om een dagje van de toeristische drukte te genieten. Op een 8 km van hier een vis meer en op 20 km het grote vis meer van Deseda. Prima omgeving voor visliefhebbers.

Mooi huis waar u direct (voor permanent?) kunt wonen.