Woning in Szőlősgyörök, Somogy , Hongarije

€43.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2215
Adres: Szölösgyörök, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1985 m2
Laatste renovatie: 1998
Huis: 140 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1988
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft14.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €43.750 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooie en complete woning op maar 10 minuten vanaf het Balaton meer.

Kijk eens naar de foto’s. Prachtig huis op een mooi grondstuk. Staat in een rustige buurt van Szőlősgyörök op maar 10 minuten van het Balatonmeer in een “wijnrijke” omgeving. Zeer de moeite waard.

De woning komt u binnen via de veranda. U komt dan in de woonkamer en dat is de centrale ruimte in de woning. Aan de rechterkant zijn er dan twee slaapkamers. Tegenover de woonkamer zijner de badkamer en een (apart) toilet. Aan de linkerkant komt u ook in een derde (wat kleinere) slaapkamer en de vierde slaapkamer. Gaat u naar links, dan komt u via een gang in de keuken en de bijkeuken. De keuken heeft een eigen deur naar de tuin.

Achter de woning nog een garage en een opslagruimte welke eventueel omgebouwd kan worden tot een gastenverblijf. Verder nog een kelder. Deze heeft wel wat werk nodig, maar kan een heerlijk koele ruimte worden.

Elektra, gas, leidingwater en riolering zijn aanwezig. Verwarming is geregeld door middel van gasconvectoren en een tweetal houtkachels. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustig dorp Szőlősgyörök, bijna behorende bij Balatonboglar. Dit is de perfecte combinatie tussen het authentieke Hongaarse leven en de nabijheid van het Balaton meer. Heerlijk rustig in uw eigen tuin en dan op de fiets naar de toeristische drukte van het Balaton. Genoeg ervan?. Snel weer terug.

In Szőlősgyörök gaat u een school, restaurant, wat winkels voor de dagelijkse boodschappen etc. vinden. In Balatonboglar en Balatonlelle verder alle grotere winkelketens.

Szőlősgyörök ligt dus 10 minuten van de zuidelijke oever van Balaton In een heuvellandschap gelegen midden tussen wijngaarden. Heerlijke omgeving voor vakantie, maar ook prima voor permanent wonen.

Woning waarbij alles redelijk op orde is en dicht bij het Balaton is zeker een bezoek waard.