Woning in Mezőcsokonya, Somogy , Hongarije

€24.688 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2217
Adres: Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3705 m2
Huis: 98 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1991
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.688 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Een (vroegere) boeren woning op een 12 km van Kaposvár en 40 km van het Balaton.

De woning is gebouwd van steen en in goede conditie. In de woning een woonkamer, de keuken en bijkeuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.

Het perceel is 3.705 m2 groot en bij het huis hoort dan nog een garage, een kelder van 20m2 en nog wat kippen en varkensstallen. Mooi breed perceel en in de tuin een stukje groentetuin en diverse fruitbomen. Een deel is verhuurd.

Aan voorzieningen zijn elektra, water en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de woning kan centraal op gas en/of hout verwarmd worden. Telefoon- en internetaansluitingen zijn geen probleem.

In het dorp Mezőcsokonya wonen ruim 1.200 inwoners. Niet heel groot, maar gezellig en prima om de dagelijkse boodschappen te doen in de plaatselijke supermarkt. Er is ook een postkantoor, een busstation, een dokterspost en apotheek. Ook zijn er een lagere school en kleuterschool.

Op een 12km van Mezőcsokonya ligt de hoofdstad van Somogy Kaposvár. Grote stad waar u alle winkelketens gaat vinden. Ook veel sportfaciliteiten, ziekenhuis, treinstation, zwembad en het gezellige centrum. Alles wat een grote stad u kunt bieden. Op een 6 km van het huis een mooie vis vijver en op een 20km het meer van Desada, een nog veel grotere vis vijver.

Het Balaton meer op een 40 km afstand is prima om een dagje te genieten van de(zomerse) drukte en dan weer terug naar de rust van uw Hongaarse Huis.

Keurige woning in een prima omgeving ten zuiden van het Balaton meer.