Woning in Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€7.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3241
Adres: Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1100 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft2.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €7.500 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke uitdaging om dit te veranderen in uw Hongaarse droom Huis.

Het huis is nu in gebruik als opslag en u moet er veel werk insteken, maar daar is dan ook de prijs naar. De ligging is heerlijk rustig. Aan het einde van het dorp en u loopt hier zo het bos in.

In de woning een viertal kamers, keuken en badkamer. Er zijn twee toegangsdeuren en als u toch gaat verbouwen geeft dit voldoende mogelijkheden om er een leuke indeling van te maken.

De tuin is met 1.100 m2 niet heel groot volgens Hongaarse begrippen maar is van twee straten bereikbaar. In de tuin nog een tweetal kelders waarvan eentje een vrij professionele wijnkelder. Op het perceel nog diverse bijgebouwen.

Aan voorzieningen zijn elektriciteit en gas aanwezig, het water moet komen uit de put en nog in het huis worden gebracht, Voor de afwatering is eer een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskloc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Hier kunt u een leuk Hongaarse Huis van maken, maar zal wat werk kosten.