Appartement in district V, Boedapest

€145.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1116
Adres: District V, Boedapest, Hongarije
Categorie: Boedapest
Soort: Appartement
Huis: 61 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft46.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €145.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

61 m² gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers in Báthory Street

Dit gemeubileerde appartement van 61 m² heeft 2 slaapkamers en uitzicht op de binnenplaats en een lichtbron. Het is te koop in Báthory Street in District V, dicht bij het metrostation Arany János.

Dit appartement van 61 m² , op de 1e verdieping, bevindt zich in een bijzonder goed, centraal gedeelte van de stad aan de Báthory-straat in District V. De open keuken en woonkamer is zeer ruim met zijn 29 m² waarvan de slaapkamers vrij toegankelijk zijn.

Het L-vormige brede witte en zwarte ingebouwde keukenmeubel in een hoek van de kamer biedt voldoende ruimte om te koken en te bakken. De keuken is uitgerust met een gasfornuis en oven, een grote koelkast en een magnetron. Er is een aan de wand gemonteerde tafel aan het ene uiteinde van het aanrecht met twee barkrukken en daarnaast is er een complete eetkamermeubilair.

De woonkamer, die ook is ingericht met een bank, een fauteuil, een salontafel, een boekenplank en een tv-standaard met tv, biedt een leuke plek waar men samen met vrienden een praatje kan maken of aan het einde van de dag samen kan koken en dineren.

De rustige slaapkamer van 19 m² welke, net zoals de woonkamer, uitkijkt op de binnenplaats. Deze kamer is ingericht met een tweepersoonsbed met nachtkastjes, een boekenplank, twee grote kledingkasten en een werk- / studeerruimte.
De tweede slaapkamer is 5,92 m² waar het raam naar buiten wordt geopend. Deze kamer is ruim genoeg voor een slaapbank en een ladekast.

De badkamer, voorzien van een wasmachine, biedt u een comfortabel ligbad met douchescherm, een toilet en een wastafel met twee ingebouwde kasten.
De badkamer heeft ook een raam met uitzicht, voor onder andere het luchten van de kamer.

Het gebouw
Het 3 verdiepingen tellende gebouw, uitgerust met een lift, is gebouwd in de stijl van de art nouveau met slechts 12 appartementen.

Ingangs-telefoons worden in het appartement geïnstalleerd, dus het is gemakkelijk en comfortabel om bezoekers het gebouw in te laten. Met de zolder van het huis wordt al geadverteerd voor de verkoop met als doel de verkoopprijs te gebruiken om het gebouw volledig te renoveren, dus niet alleen de gevel wordt gerenoveerd, maar ook een mechanische upgrade (loodgieterij, elektrische bedrading, enz.) is dan gepland .

Het gebied
De metrohalte aan de Arany János-straat (M2) ligt op een paar minuten afstand, evenals het Deák Ferenc-plein, waar men kan overstappen op 3 metrolijnen (M1, M2 en M3) waarmee vele delen van de stad binnen een half uur kunnen worden bereikt zoals de Hongaarse Staatsopera, de Basiliek, het Heldenplein en het stadspark, evenals het thermale bad Széchenyi en het zwembad.

De Sint-Stefanusbasiliek ligt op een korte loopafstand en het is ook gemakkelijk om de promenade langs de Donau te bereiken. Er zijn veel restaurants, coffeeshops en "ruïnepubs" in de directe omgeving van Báthory Street.

De Hold Street-markt, die nu opereert onder de naam "Downtown Market", ligt op 2 minuten afstand, waar men alle benodigde ingrediënten voor het koken en bakken kan kopen.

De snelweg M0 en de Váci Avenue zijn zeer dichtbij met de auto. Er zijn fietspaden langs de Bajcsy-Zsilinszky Avenue, waardoor het gemakkelijk is om in de binnenstad met een fiets te bereiken.