Appartement in district IX, Boedapest

€148.219 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1119
Adres: District IX, Boedapest, Hongarije
Categorie: Boedapest
Soort: Appartement
Huis: 72 m2
Bouwjaar: 2006
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft47.430.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €148.219 (rate 320 Ft per €)
Property description:

2-slaapkamer (ongemeubileerd) appartement van 72 m² met 2 balkons in de Balázs Béla.

Dit ongemeubileerde appartement met 2 slaapkamers en 2 balkons ter grootte van 72 m² ligt in een nieuw appartementencomplex aan de Balázs Béla in District IX.

Dit appartement is gelegen op de zesde verdieping, is ideaal voor degenen die hun eigen meubels willen meenemen en/of het naar hun eigen smaak willen inrichten. De verdeling van de kamers is praktisch, omdat elke kamer een aparte ingang heeft vanuit de gang. Een van de balkons opent vanuit de open keuken en de woonkamer met een mooi vrij uitzicht over de daken van de omliggende huizen.

Aan de zijkant van de kamer bevindt zich een L-vormige keuken met een comfortabel formaat, die is uitgerust met een ingebouwd elektrisch fornuis en een oven, een afzuigventilator en een grote koelkast.

De twee slaapkamers liggen naast elkaar. De kleinere kamer geeft toegang tot het tweede balkon van 8 m². De ruimere slaapkamer heeft schuine wanden en dakramen. De ruime badkamer, uitgerust met een wasmachine, heeft een ligbad en een toilet en daarnaast is er nog een tweede apart toilet.

Het Gebouw
Het U-vormige wooncomplex Szaturnusz Ház (Saturnus Huis), staat op een perceel dat wordt omgeven door Balázs Béla, Sobieski János en Telepy Streets. Het heeft een goed onderhouden binnentuin. Het 7 verdiepingen tellende gebouw, gebouwd in 2006, heeft twee trappenhuizen uitgerust met liften en alles samen 121 appartementen.
Men kan ook een parkeerplaats in het gebouw huren in de beveiligde ondergrondse parkeergarage waar CCTV een veilige en comfortabele oplossing biedt voor huurders met auto’s en/of motorfietsen.

Het Gebied
Het gebouw bevindt zich in de Balázs Béla straat in een volledig gerenoveerd gebouw in District IX.
De dichtstbijzijnde halte van metrolijn 3 op het Nagyvárad-plein is vlakbij en de halte van tram 24 op Haller Street is gemakkelijk en comfortabel om door de stad te reizen.

Er is een supermarkt op de begane grond van het appartementencomplex, zodat u gemakkelijk en comfortabel kunt winkelen als er snel een paar dingen nodig zijn. Verder zijn er veel winkels en diensten in de nabije omgeving. Népliget (People's Park), het op één na grootste openbare park Lurdy Ház en de winkelcentra Corvin Pláza zijn allemaal direct in de buurt, evenals het Nationale Theater en het Museum van Hedendaagse Kunst.

Dit appartement is ook ideaal voor studenten, aangezien de Semmelweis Medical University in ongeveer 10 minuten lopen te bereiken is.

De snelweg M5 ligt dicht bij de auto, waar u op Üllői Avenue aankomt en snel naar de binnenstad kunt rijden.