Appartement in district VI, Boedapest

€239.063 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 1120
Adres: District VI, Boedapest, Hongarije
Categorie: Boedapest
Soort: Appartement
Huis: 76 m2
Bouwjaar: 2008
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft76.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €239.063 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Appartement met 2 slaapkamers + balkon van 76 m² in Benczúr Street

Nieuw gebouwde, prachtig en mooi ingericht met modern meubilair, 76 m² groot appartement met woonkamer plus 2 slaapkamers en een balkon (20,4 m²) is TE KOOP in het elegante gedeelte van Boedapest wijk VI, in Doohoma House, in de buurt van Heroe's Square en Városliget.

Het appartement is volledig ingericht. De kamers hebben een ieder een eigen toegang. Niet alleen het appartement, maar ook het hele gebouw getuigt van de kwaliteit en zorg waarmee het is ontworpen en gebouwd.

De open keuken komt u binnen vanuit de gang en biedt uitzicht op de mooi onderhouden binnentuin. De keuken heeft smaakvol, ingebouwd keukenmeubilair en is uitgerust met een koelkast, een ingebouwd elektrisch fornuis en een oven, een vaatwasser, een magnetron en compleet eetkamermeubilair is al geplaatst.

De slaapkamers hebben aparte deuren en hierin zijn alle benodigde meubels geplaatst. Een tweepersoonsbed met nachtkastjes en een kledingkast, en in de tweede slaapkamer een eenpersoonsbed, een bureau en een kledingkast.
De badkamer heeft een bad van comfortabel formaat. Het appartement heeft ook een wasmachine.
Vanuit de woonkamer komt u op het grote terras en kijkt u it op de binnentuin.

Er is centrale verwarming in het gebouw en alle appartementen hebben individuele verwarmings- en koelmeters. Het appartement is uitgerust met ventilatoren en een eigen thermostaat om de temperatuur te regelen.

Het gebouw
Het wooncomplex, beter bekend als "Doohoma Ház" (Doohoma House), is volledig gerenoveerd in 2008 en voldoet aan de hoogste normen. De gangen en het aanrecht in de appartementen zijn bedekt met marmer, er zijn marmeren tegels en echt houten parket en een goed onderhouden binnentuin.
Daarnaast zijn er ook beveiligde fietsenstallingen in het gebouw voor exclusief gebruik van de huurders. Het gebouw heeft twee vleugels. De vleugel aan de straatzijde heeft hoge plafonds en klassieke elementen waar een mooie glazen lift loopt, terwijl de binnen vleugel lage plafonds heeft en ramen die uitkijken op een ruime groene omgeving.

Men kan ook een parkeerplaats in het gebouw huren in de beveiligde ondergrondse parkeergarage waar CCTV een veilige en comfortabele oplossing biedt voor huurders met auto’s en/of motorfietsen.

Er is een lift voor alle verdiepingen en garage niveau.

De gemeenschappelijke kosten omvatten een tv-pakket met 45 tv-kanalen dat wordt geleverd door AustriaSat via satelliet

Het gebied
Benczúr Street, beplant met grote bomen, ligt op slechts een paar minuten lopen van het Heldenplein in de "Diplomatieke wijk", het beste deel van District VI. Hier prachtige goed onderhouden straten en gebouwen. Andrássy Avenue, een van de UNESCO-werelderfgoedlocaties, ligt ook in deze buurt.

De dierentuin en botanische tuin van Boedapest, het thermaal bad Széchenyi of de musea in de omgeving bieden een breed scala aan recreatieve of culturele programma's. Het Stadspark dat momenteel wordt (her)ontworpen en opnieuw wordt ingericht is een ideale plek voor diegenen die willen trainen. Het is gemakkelijk en snel om naar de binnenstad te gaan, want metrolijn 1 bevindt zich op slechts een paar minuten lopen.

Bij de verkoopprijs is het meubilair inbegrepen.