Woning in Zsana, Bacs-Kiskun, Hongarije

€46.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5085
Adres: Zsana, Bács-Kiskun, Hongarije
Categorie: Centraal en Zuid Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2175 m2
Laatste renovatie: 2013
Huis: 93 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2007
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft14.260.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €46.000 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Bijzonder complete familiewoning in centraal Hongarije.

De woning is in 2007 gebouwd en in 2013 is er nog een nieuwe keuken in gekomen.

In de woning de hal/garderobe, een woonkamer, studeerkamer, keuken/eetkamer met bijkeuken, slaapkamer met een mooie ingebouwde kast, de badkamer en het prachtige terras.
Naast de woning is er nog een gastenwoning. Een studio met badkamer.

In de tuin nog een garage. Tuin is omheind. Voor de tuin is er nog een waterput aanwezig.

Geheel bestaat uit twee percelen. Het perceel met de woning en daarnaast ligt nog een bouwperceel waar al een stroom- en gasaansluiting is.

Voorzieningen als water, elektriciteit (ook 380V) en gas zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Er is een centrale verwarming op gas. De woning is voorzien van een alarminstallatie met doormelding. Extra rustig idee bij uw afwezigheid. Internet- en telefoonaansluiting zijn geen probleem.

Dit mooie complex gaat u vinden in het dorpje Zsana. Een plaatsje van een kleine 900 inwoners in de provincie Bács-Kiskun, in centraal Hongarije. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en voor het de wat grotere inkopen gaat u naar Kiskunmajsa (15 km) en ook Szeged (op 45 km) is goed te doen. Vanuit Zsana kunt u in ruim anderhalf uur in Boedapest (luchthaven) zijn.

Prachtige complete woning voor een heel goede prijs. U koopt (m.u.v. de personele zaken) de inboedel mee.

Prijs is in Euro.