Woning in Sármellék, Zala , Hongarije

€20.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4170
Adres: Sármellék, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1506 m2
Laatste renovatie: 1970
Huis: 72 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1940
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Het is flink wat werk, maar u kunt hier wel wat moois van maken.

In het dorpscentrum van een dorpje net buiten het toeristengebied van het Balaton vindt u deze opknapper. Huis moet gerenoveerd worden, mar de basis bestandsdelen zijn al wel aanwezig. In de woning een hal, een woonkamer, een tweetal slaapkamers, keuken met een bijkeuken en de badkamer.

Voorzieningen als stroom en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming is er een centrale verwarming op hout. Internet- en telefoonaansluitingen zijn mogelijk.

Sármellék is een dorpje net buiten het toeristengebied. Op uw gemak gaat u naar het Keszthely aan het Balaton meer (8 km) of naar de (geneeskrachtige) natuurbaden van Hévíz (10 kilometer). Ook zijn de thermaal baden van Zalakaros (20 kilometer) op redelijke afstand. Sármellék is mede bekend van het vliegveld. Hier wordt in het seizoen op gevlogen vanuit Duitsland, maar er zijn (nog steeds) plannen om dit uit te breiden en zodra er ook vanuit Nederland gevlogen wordt heeft u wel een heel mooie verbinding.

Woning wordt verkocht voor een goede prijs en er is zeker wat leuks van te maken.