Woning in Berzence, Somogy, Hongarije

€32.813 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7443
Adres: Berzence, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2144 m2
Huis: 152 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €32.813 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Woning met veel ruimte. In een leuke omgeving.

De woning heeft een woonkamer, 3 slaapkamers, de gang, keuken en bijkeuken, badkamer en lekker terras.

Achter de woning verder nog een zomerkeuken, de kelder en een schuur. Langgerekt gebouw. Veel ruimte!

De voorzieningen zoals elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met gasconvectoren verwarmd. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Berzence is met een 2.700 inwoners niet klein te noemen en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 17 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta die mogelijkheden. Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt.

Woning met mooi veel ruimte.