Woning in Sármellék, Zala , Hongarije

€16.452 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4171
Adres: Sármellék, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1922 m2
Huis: 97 m2
Bouwjaar: 1963
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.452 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Het is flink wat werk, maar u kunt hier wel wat moois van maken.

Deze opknapper staat in het dorpscentrum van een dorpje net buiten het toeristengebied van het Balaton meer. Huis moet echt gerenoveerd worden, maar dat heeft het voordeel dat u er ook wat moois van kunt maken. In de woning een hal, een drietal kamers, keukenruimte met een bijkeuken en de badkamer.

Voorzieningen als stroom en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet- en telefoonaansluitingen zijn mogelijk.

Sármellék is een dorpje net buiten het toeristengebied. Op uw gemak gaat u naar het Keszthely aan het Balaton meer (8 km) of naar de (geneeskrachtige) natuurbaden van Hévíz (10 kilometer). Ook zijn de thermaal baden van Zalakaros (20 kilometer) op redelijke afstand. Sármellék is mede bekend van het vliegveld. Hier wordt in het seizoen op gevlogen vanuit Duitsland, maar er zijn (nog steeds) plannen om dit uit te breiden en zodra er ook vanuit Nederland gevlogen wordt heeft u wel een heel mooie verbinding.

Woning wordt verkocht voor een mooie prijs, maar dan koopt u ook flink wat werk.