Woning in Miháld, Zala, Hongarije

€11.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7444
Adres: Miháld, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2338 m2
Huis: 89 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1946
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €11.250 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk huis als u een opknapper zoekt. Goede prijs, maar wel een flinke verbouwing.

Het huis is niet verkeerd, maar zwaar verouderd. Er is een woonkamer en een tweetal slaapkamers, keuken en badkamer. De laatste moeten vernieuwd worden, maar de rest van de woning is goed te moderniseren.

In de tuin nog een garage en wat bijgebouwen.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Het huis werd tot nu verwarmd met de houtkachel. In het dorp is (nog) geen riolering. U zult een septic tank moeten maken. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.

Leuke uitdaging voor een doe-het-zelver om hier uw Hongaarse droom Huis van te maken.