Woning in Pacsa, Zala, Hongarije

€20.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7445
Adres: Pacsa, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1141 m2
Huis: 96 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Op nog geen 20 km van het Balaton bieden wij u deze woning.

De woning is redelijk, maar moet zeker gemoderniseerd worden. In de woning een woonkamer, de hal, twee slaapkamers, keuken met bijkeuken en badkamer met toilet.

In de tuin staan nog wat bijgebouwen, een garage en er is een kelder.

De voorzieningen elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De riolering moet nog aangesloten worden en om de woning te verwarmen wordt gebruik gemaakt van gasconvectoren. Aansluiten van Internet en telefoon is mogelijk.

 Pacsa is een dorp met een 1.900 inwoners in de provincie Zala. In de omgeving een heuvelachtige landschap, groene weiden, dichte bossen en het Pacsa-meer. Prima mogelijkheden om te relaxen en anders kunt u ook altijd nog naar het bekende thermaal meer in Hévíz (15 km) wat ook meteen een heel gezellige plaats is.

Voor een dagje toeristische drukte is Keszthely (op een 17 km) een aanrader. In Keszthely alle grote winkelketens, maar ook zeker leuk om in het centrum wat rondkijken, het kasteel bezoeken, naar de markt te gaan, te genieten op een van de vele terrassen of de restaurants en dan weer terug naar de rust van Pacsa. Heerlijke ontspanning. Voor waterplezier is er dan natuurlijk het Balaton meer bij Keszthely, maar in Kehidakustány (14 km) ook een prachtig zwembad waar het zeker met kinderen prima vertoeven is.

Redelijk woning in een mooi gebied en op geen 20 km van het Balaton meer.