Woning in Magyarszentmiklós, Zala, Hongarije

€17.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7446
Adres: Magyarszentmiklós, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3429 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1947
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.500 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Typische blok woning in een klein dorpje ten zuiden van Nagykanizsa.

De woning komt u binnen in het midden, in de centrale hal ook veel gebruikt als woonkamer en daarom heen liggen dan twee (slaap)kamers, de keuken en de badkamer.

Het perceel is met een 3.429 m2 mooi groot. Redelijk breed en het loopt dus achter de woning nog mooi door. In de tuin nog wat bijgebouwen van de vroegere boerderij en er is een kelder.

Als voorzieningen zijn water, elektriciteit en gas aanwezig. De woning kan verwarmd worden met gasconvectoren en internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Magyarszentmiklós is een klein dorpje van ruim 250 inwoners en in het dorp een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ligt ten zuidwesten van Nagykanizsa (11 km) daar vindt u alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 14 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.

Redelijke woning met een mooi groot perceel voor een prima prijs.