Woning in Bodrog, Somogy , Hongarije

€42.581 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2218
Adres: Bodrog, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2780 m2
Laatste renovatie: 2013
Huis: 230 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1983
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft13.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €42.581 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Een kast van een huis, in prima staat en op een 35 m van het Balaton meer. Hier moet u komen kijken.

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond treft u de hal, de woonkamer, de keuken en bijkeuken, een badkamer met douche en een apart toilet. Hier ook twee slaapkamers en een eetkamer. De laatste zou ook prima als extra slaapkamer gebruikt kunnen worden, maar op de eerste verdieping vindt u ook nog eens twee slaapkamers. Hier ook een ruime overloop/hal/dag ruimte en een badkamer met daarin een douche en toilet. Op de verdieping ook nog een opslagruimte.
Op de begane vloer een heerlijk terras en op de verdieping een mooi balkon. De hele dag door zon om volop te genieten!!.

Woning is in prima conditie. Wat schilderen en u kunt hier wonen. De ramen zijn van kunststof en voorzien van isolatieglas en rolluiken. In 2013 zijn het dak, de vensters en de badkamer en toilet op de begane grond vernieuwd.

Op het perceel een kelder, twee schuren voor opslag, een vijver en een waterput.

Elektriciteit, gas en leiding water zijn aanwezig. Voor de riolering is de woning aangesloten op een septic tank. Om de woning te verwarmen is er een centrale verwarming op gas en hout. Telefoon en Internet aansluiten is mogelijk,

Boldog in een plattelandsdorp in centraal Somogy. Redelijk dorp met wat winkels, maar ook een kindercrèche en een lagere school. Op een 20 km van Kaposvár wat weer de hoofdstad van Somogy is en daar de hogere scholen, ziekenhuis, alle grote winkelketens, sportfaciliteiten, restaurants, het gezellige centrum etc. 35 km naar het noorden en u bent al weer bij het Balaton meer. Prima te doen om een dagje van de toeristische drukte te genieten. Op een 8 km van het huis een vis meer en op 20 km het grote vis meer van Deseda. Heerlijke omgeving voor visliefhebbers.

Groots huis. In ruimte en prima huis om direct (permanent?) te gaan wonen.