Woning in Felsőpáhok, Zala, Hongarije

€23.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4172
Adres: Felsőpáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1885 m2
Huis: 49 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1963
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.438 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Op een mooie locatie in een klein dorpje bij een bos en een beek kunt u deze op te knappen woning vinden. Op nog geen 20 km van het Balaton meer.

De woning heeft nu een hal, de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Perceel is met een 1.885 m2 een mooie grootte en in de tuin nog een schuur, een garage en er is een put.

Voorzieningen als elektriciteit en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is eer een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon aansluiten is mogelijk.

Dit huis gaat u vinden in Zalaköszvényes wat een onderdeel is van het dorp Felsőpáhok. Hier wonen een 600 mensen en u kunt er prima de dagelijkse boodschappen doen. Is op een 6 kilometer van Hévíz wat bekend is vanwege het thermaal meer en dat trekt zomer en winter best veel toeristen. Iets verder ligt de stad Keszthely en dan bent u dus met nog geen 20 km al aan het Balaton meer. Keszthely heeft een gezellig centrum met vele terrassen en restaurants, de markt, het kasteel, alle grote winkelketens en natuurlijk het meer. Alles bij elkaar een levendig omgeving.

Het huis is veel werk om er wat van te maken, maar met de toeristische mogelijkheden wellicht een goed verhuurobject.