Woning in Csömend, Somogy , Hongarije

€18.064 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2219
Adres: Csömend, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3980 m2
Laatste renovatie: 2016
Huis: 82 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €18.064 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Aan deze woning is nog wat werk, maar wel compleet EN op een 17 minuten van het Balatonmeer.

De woning biedt een hal, woonkamer, twee slaapkamers, keuken, badkamer en overdekte veranda. Achter de woning nog een flinke schuur en een gedeelte waar u een gastenverblijf zou kunnen maken.

Huis is in redelijk goede conditie en in 2016 is de eigenaar begonnen met renoveren. Wil dit echter niet afmaken en zet het te koop. De keuken moet nog afgemaakt worden en de nieuwe radiatoren moeten nog worden opgehangen. Apparatuur is aanwezig.

De tuin is bijna 4.000 m2. Is niet breed, maar wel mooi lang. De tuin is netjes onderhouden en hier diverse fruitbomen en een waterput.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten. De verwarming kan centraal geregeld worden, mar de radiatoren moeten nog wel aangesloten worden. De kachel wordt op hout gestookt en zou moeten worden nagekeken. Is de laatste 2 jaar niet meer gebruikt.

Huis staat in een rustige dorpsstraat van Csömend, een klein dorp van ruim 300 inwoners maar u kunt hier prima de dagelijkse inkopen doen en anders is er Marcali op 7 km met een Penny, Lidl en Tesco. In Marcali ook een (thermaal) bad wat in de zomer zeker de moeite van een bezoek waard. Dat is uiteraard ook het Balaton meer. Csömend is op maar 7 km van Marcali en een 17 km van het Balaton meer.

Mooie woning waar u snel van kunt genieten.