Woning in Csákvár, Fejér, Hongarije

€31.875 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6200
Adres: Csákvár, Fejér, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 954 m2
Huis: 60 m2
Materiaal: Hout
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €31.875 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke vakantiewoning op maar 50 km van Boedapest.

Huis of eigenlijk chalet bestaat ui een tweetal verdiepingen. Op de begane grond vind u de woonkamer tezamen met de eetkamer, de keuken en de badkamer. Op de verdieping zijn twee slaapkamers. Onder de helft van het huis is een kelder gerealiseerd.

Het perceel is een 954 m2 en is goed verzorgd.

Het huis staat op een betonnen fundering en is gebouwd van hout, Uieraard is het geïsoleerd.

Aan voorzieningen zijn elektriciteit en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank aanwezig. De woning wordt verwarmd met een houtkachel een elektrische kachel. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Hier vindt u alle rust en ruimte om te relaxen. De woning staat aan de rand van het dorp grenzend aan het beschermd natuurgebied 'Vértes', met de mogelijkheid om te wandelen in het bos. goed bereikbaar via een geasfalteerde weg en de laatste paar 100 meter over een grindweg.

Is vlakbij het dorp Csákvár wat een gezellig, middelgroot dorp van ruim 5000 inwoners is. Gelegen aan de rand van het natuurgebied en dat is ook de rand van het dorp. In de buurt zijn veel bezienswaardigheden. Eszterházy kasteel, de open mijn van Gánt, ruïnes van Csókakő en het is een mooi natuurgebied met veel wandelmogelijkheden en wandelroutes.

Hier woont u op een 50 km van Boedapest, 30km van Székesfehérvár (de provincie hoofdstad) en hier een hele mooie, gezellige binnenstad. Een dagje Balaton of Velence meer is goed te doen.

Leuke vakantiewoning nabij een prachtig natuurgebied en op maar 50 km van Boedapest.