Woning in Tiszaigar, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€19.219 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8523
Adres: Tiszaigar, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 665 m2
Huis: 75 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.150.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.219 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in het Tisza gebied. Heerlijk voor water- en visliefhebbers.

De woning is netjes. U zult wellicht wat willen veranderen, maar u kunt hier snel wonen.. In de woning de hal, de woonkamer, keuken + eetkamer, twee slaapkamers en de badkamer. De tuin is een 665 m2 groot en netjes. In de tuin nog wat bijgebouwen als een garage en een opslag. Verder nog een carport.

De woning is voorzien van elektriciteit, leidingwater en gas. Het huis wordt verwarmd door de gasconvectoren. Telefoon (en Internet) kan uiteraard worden aangesloten.

Het dorpje Tiszaigar is dichtbij Tiszafüred met de toeristische gezelligheid van een badplaats aan het Tiszameer. In het dorp wat winkels, een dokterspost, natuurlijk het Hongaarse café e.d. Volwaardig dorp. Hier ook dichtbij het bad in Tiszaörs. Het Tiszameer is op een 10-11 kilometer.

U vindt deze woning wat meer aan de buitenkant van het dorp in een rustige en nette straat. In het dorp wonen enkele Belgen en Duitsers.
 

Prima woning om hier uw vakantie(s) door te brengen.