Woning in Somogyfajsz, Somogy, Hongarije

€9.375 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2221
Adres: Somogyfajsz, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2480 m2
Huis: 65 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft3.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €9.375 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Of een huis met veel werk, of een prima perceel om te bouwen en dat op een 25 km van het Balaton.

De woning is in slechte staat en behoeft aardig wat werk. In de huidige situatie komt u vanuit de overdekte veranda in de keuken en de bijkeuken waar ook een trap naar de zolder is. Via een tweede deur komt u in een woonkamer en een slaapkamer. Dit alles direct vanuit de woning toegankelijk maken zou al een prima mogelijkheid zijn. Er is een badkamer, maar dat mag geen naam hebben. Primitief en moet geheel vervangen worden.

Met een 2480 m2 is het een leuk perceel en goed te onderhouden. Ongeveer 12 meter breed is niet verkeerd en dus een 200 meter lang. In de tuin nog een water put (moet schoon gemaakt worden) en er staan diverse fruit bomen. Aan bebouwing is er in de tuin nog een vroegere stal en schuur voor opslag.

Voorzieningen als stroom en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. De woning kan nu verwarmd worden met een hout kachel. Uiteraard kunnen Internet en/of telefoon worden aangesloten.

Somogyfajsz is mooi centraal gelegen ten opzicht van de steden Marcali en Kaposvár. Die laatste is de hoofdstad van de provincie en biedt u alles wat een stad bieden kan. Marcali is een wat kleinere stad, maar prima om boodschappen te doen of het zwembad te bezoeken. Iets verder dan Marcali is Csisztafürdo (20 km) een bekend thermaal bad. Marcali ligt op de route naar het Balaton meer (25 km) waar u prima een dagje van het waterplezier kunt genieten. In het dorp wonen diverse buitenlanders.

Een uitdaging om op te kappen, maar ook wel weer een prima prijs.