Woning in Nikla, Somogy , Hongarije

€27.969 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2222
Adres: Nikla, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3294 m2
Huis: 160 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1990
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: Ft8.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €27.969 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Dit kan een heel flinke woning met een groot perceel zijn en dat op een 25 km van het Balaton.

De woning  bestaat uit twee verdiepingen. Momenteel wordt alleen de begane vloer gebruikt en daar heeft u een heerlijk  terras en dan komt u binnen in de hal. Dan de woonkamer en daar de trap nar boven, een keuken en bijkeuken, twee slaapkamers, de badkamer en een apart toilet.
Om de woning uit te breiden is er op de eerste verdieping nog een flinke ruime. De mogelijkheid is er om daar een drietal kamers te maken, een badkamer en een balkon. Daarmee heeft u heel veel ruimte.

Bij de woning hoort een tuin van een 3294 m2 en er is een garage.  Het mooie is dat het naburige perceel ook gekocht kan worden. Daarmee maakt u een heel mooie brede tuin en heeft u maar liefst 10.072 m2 tot uw beschikking. De meerprijs hiervoor is een 3.250.000 forint.

De woning is in 1990 gebouwd en sindsdien netjes bijgehouden en keurig op orde. U kunt hier heel snel wonen.

Voorzieningen als elektriciteit en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat aangesloten worden. De woning wordt nu Central verwarmd met hout en voor de afwatering is er  een  aansluiting op de riolering. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Nikla ligt wat ten zuiden van het Balaton, in de provincie Somogy. Het is een rustig dorp. Biedt u volop privacy en mogelijkheden om tot rust te komen. In het dorp alle voorzieningen aanwezig en als u wat uitgebreider wilt shoppen, dan is Marcali al op 8 kilometer. Hier ook een mooi thermaal bad. Het dorp is omgeven door bossen en voor de visliefhebbers is er het Boronka meer dichtbij.

Uiteraard is een bezoek aan het Balaton ook de moeite waard. Met 25 kilometer bent u al bij het meer waar u in de zomer heen gaat voor het strandplezier, maar ook leuk is in het voor- en naseizoen om er lekker langs het water te wandelen. Mooie combinatie van de Hongaarse rust en toerisme als u het op wilt zoeken.

Prima woning met veel ruimte om uit te breiden. U wilt veel ruimte? Kom hier kijken!!