Woning in Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije

€9.844 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8522
Adres: Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 597 m2
Huis: 100 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.150.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €9.844 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Deze woning biedt redelijk veel ruimte, maar ook wat werk.

In de woning een woonkamer, drie slaapkamers, keuken en badkamer. Het perceel is bijna 600 m2, dus ook niet heel veel onderhoud. In de tuin nog wat opslagruimte bebouwing.

Voorzieningen als water en stroom zijn aanwezig. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

De woning staat in een rustige buurt van het dorpje Egyek. Een plaats van een 5.500 inwoners. Een dorp waar u alle dagelijks boodschappen prima kunt doen. U geniet hier van de heerlijke Hongaarse rust terwijl u ook weer makkelijk naar Tiszafüred en Tiszacsege kunt gaan voor wat meer toeristische drukte.
In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation.

Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog geen uurtje met de auto.  De andere kant op gaat u naar Tiszacsege. Direct aan de Tisza rivier gelegen.
Egyek ligt naast het natuurpark Hortobágy. Ideaal voor leuke wandelingen.

Best veel ruimte, maar ook nog wel wat werk te doen.