Woning in Sümegcsehi, Zala, Hongarije

€15.938 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4173
Adres: Sümegcsehi, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1706 m2
Huis: 143 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft5.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.938 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Twee leuke opknappers in een dorpje op 7 km van Sümeg en op een 30 km van het Balaton.

Hier staat twee woningen, zo een mooie gelegenheid om te wonen en een gastenverblijf te hebben. Beiden zijn wel aan een opknapbeurt toe, maar nog wel de moeite waard. De eerste  woning (73 m2) biedt een hal, twee kamers, keuken, badkamer en een opslag. In de tweede woning (70 m2)  ook twee kamers, keuken, badkamer en een opslag.

In de tuin nog een garage, een werkplaats en een waterput.

Elektriciteit, en water zijn aanwezig. Gas is op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met hout kachels verwarmd. Telefoon en Internet zijn mogelijk.

De woningen gaat u vinden in Sümegcsehi. Dorpje met ruim 600 inwoners en het ligt op een 7 km van Sümeg wat bekend is van het kasteel. Vanuit Sümegcsehi bent u met een halfuurtje bij het Balaton. U gaat dan makkelijk naar de stad Keszthely met alles grote winkelketens, maar ook een gezellig centrum, veel restaurants en terrassen. Het kasteel is zeker de moeite waard. Iets verderop is dan Hévíz en dat is beroemd door het thermaal bad. Een levendige omgeving waar u an alles op kunt zoeken, maar zeker ook kunt genieten van de rust in Sümegcsehi.

Twee voor de prijs van één. De moeite waard om te kijken voor uw Hongaars Huizen.