Woning in Tiszaszölös, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€26.719 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8525
Adres: Tiszaszölös, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 900 m2
Huis: 110 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.550.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.719 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooie woning op een pracht breed hoekperceel in het mooie Tisza gebied.

In het huis de hal,  woonkamer, drie slaapkamers, eetkamer / keuken en de badkamer. Bijzonder is dat de woning op een wel heel mooi en breed hoekperceel staat. Veel ruimte om u heen.

Aan voorzieningen zijn gas, water en stroom aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd. Uiteraard zijn telefoon en Internet geen probleem.

Deze prima woning gaat u vinden in het dorpje Tiszaszőlős. Rustig dorpje in het Tisza gebied en op een 6 km afstand van Tiszafüred waarbij u dan ook bij het Tisza meer bent. Tiszafüred is een flinke stad waar u prima de wat grotere boodschappen kunt doen bij de Tesco. De Lidl, of op de markt (zaterdag en donderdag). Aan de andere kant van Tiszaszőlős vindt u Abádszalók. Een echte badplaats aan het Tisza meer en vooral in de zomer heel geliefd bij toeristen.  Vooral in juli en augustus zijn er veel activiteiten tijdens de ‘Zomer van Abádszalók’.

Het strand bij Abádszalók is een  400 meter lang. Het heeft zowel gras, kiezel als zand. Prima gebied ook voor kinderen Er zijn twee grote glijbanen op het strand. Het is een klein paradijs voor watersporters en waterrecreatie en in tegenstelling tot het Balaton kunnen liefhebbers van gemotoriseerde watersport hier prima waterskiën, jetskiën en met de bananenboot. Waterfietsen, zwemmen, surfen en zeilen kunnen natuurlijk ook. Volop de plaats voor waterplezier. In Abádszalók ook een jachthaven, dus u kunt uw eigen boot meebrengen.

De woning is goed op orde en u kunt hier snel wonen in een gebied waarin volop waterplezier te beleven is.