Woning in Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije

€42.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8526
Adres: Egyek, Hajdú-Bihar, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1059 m2
Huis: 90 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €42.500 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Heel complete woning in het mooi Tisza gebied.

In de woning een woonkamer, drie slaapkamers, keuken en badkamer. Achter de woning nog een garage en flink wat opslag ruimte van het boerenbedrijfje wat er nu is gevestigd. De woning is voorzien van kunststof ramen en deuren.

Voorzieningen als water, gas en stroom zijn aanwezig. De woning wordt centraal verwarmd op een ketel voor hout en/of gas. Ook is er een airconditioning en alarm systeem. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

De woning staat in het dorpje Egyek. Een plaats van een 5.500 inwoners. Een dorp waar u alle dagelijks boodschappen prima kunt doen. U geniet hier van de heerlijke Hongaarse rust terwijl u ook weer makkelijk naar Tiszafüred en Tiszacsege kunt gaan voor wat meer toeristische drukte.

In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation.

Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog geen uurtje met de auto.  De andere kant op gaat u naar Tiszacsege. Direct aan de Tisza rivier gelegen.
Egyek ligt naast het natuurpark Hortobágy. Ideaal voor leuke wandelingen.

Leuke huis in een mooi gebied voor vis- en waterliefhebbers.