Woning in Csabdi, Fejér, Hongarije

€22.813 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6201
Adres: Csabdi, Fejér, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1061 m2
Huis: 70 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.813 (rate 320 Ft per €)
Property description:

omgeving op een 40 minuten van Boedapest.

De woning  bestaat ui twee verdiepingen en heeft op de begane grond een  kamer van 12 m2 met een houten vloer,  12 m2 eetkamer, keuken met ingebouwde meubels, badkamer met douche en toilet met vloertegels. Op de verdieping bevindt zich een grote suite van 35 m², waarvan nu een deel het slaapgedeelte is en het andere deel is een speelruimte voor de kinderen, maar kan natuurlijk naar wens ingericht worden.

Naast het huis is een opslagruimte van een 15 m2 en onder het huis is een droge, koele kelder van 15 m2. Voor het water geven aan de planten is er  in de tuin een 4 m3 ondergrondse opvang container voor het regenwater.

Elektriciteit is aanwezig en water wordt verzorgt door het plaatselijk waterbedrijf en wordt aan huis geleverd waarvoor een  ondergrondse watercontainer van 2 m3 is. Het rioolwater gaat naar de septic tank. Warm water wordt geleverd door de elektrische boiler. Voor de verwarming heeft de benedenverdieping heeft  een speciale houtkachel 'bubos kemence', en de verwarming van de overige ruimtes kan met een elektrische kachel opgelost worden.

Het huis is gelegen aan de rand van het dorp Csabdi en hier meerdere weekend/vakantiehuizen. Een rustige, stille omgeving om echt tot rust te komen. Het perceel ligt op de heuvelrug met een mooi uitzicht op de vallei. Op het perceel  meerdere fruitbomen, druiven.

De omgeving wordt omsloten door een aantal lagere gebergten. De vértes, Gerecse, Budai hegység en tevens met mooi weer is de Bakony zichtbaar. De directe omgeving is heuvelachtig en goed bereikbaar via de snelweg M1. Ongeveer 40 kilometer van Boedapest en meerdere kleinere steden voor dagtrips zoals Székesfehérvár , Pápa, Pannonhalma, Tata, Komárom ed. om de hoek.

Prima omgeving om te relaxen en toch dicht bij diverse steden.