Twee appartementen met prachtig uitzicht. Iets voor de verhuur?

€83.064 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4175
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 6202 m2
Laatste renovatie: 2012
Huis: 114 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 2002
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft25.750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €83.064 (rate 310 Ft per €)
Property description:

Pand met twee appartementen met een prachtig uitzicht op maar 3 km van Hévíz (thermaal bad) en 7 km  van Keszthely (Balaton).

Ieder appartement heeft een eigen ingang en biedt een woonkamer / keuken van maar liefst 40 m2, twee slaapkamers (op de verdieping), een badkamer, een terras en een balkon. Beneden nog een terras.

Op het perceel van 6.202 m2 staat nog een kelder en opslag ruimte. Hier diverse fruitbomen en sierplanten en struiken.

Voorzieningen als elektriciteit en water zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op een septic tank. Verwarming is geregeld door middel van kachel. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

U koopt hier iets in het wijngebied op een flinke hoogte en daarom ook de prachtige vergezichten. Bereikbaar via een goede weg. U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 7 kilometer van Keszthely en maar 3 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Leuke appartementen met prachtige uitzichten in een prima gebied en om te verhuren. Iets om te investeren?