Woning in Nagykanizsa, Zala, Hongarije

€17.813 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7449
Adres: Nagykanizsa, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2165 m2
Huis: 52 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.813 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooi compleet wijnhuis wat een prima vakantiehuis kan zijn.

In het Látóhege wijngebied, net buiten de stad van Nagykanizsa, staat dit wijnhuis wat een complete woning is en een goede vakantiewoning kan zijn. Hier kunt u heerlijk relaxen en vakantie vieren.

De woning heeft een hal, een kamer/keuken, een slaapkamer, een badkamer met toilet, een terras, een zolder en er een kelder.

Op het perceel van 2.165 m2 staan een 300 stokken met wijnplanten, diverse fruitbomen (peren, perzik, kersen, walnoot e.d.) .

Er is elektriciteit en water  aanwezig.

Dit is een vakantie in het wijngebied. Redelijk compleet om in de zomer in te wonen en  echt in een gebied om heerlijk uw vakantie door te brengen.
In deze buurt mooie percelen met veel druiven en/of fruitbomen en veel rust. Net buiten de stad Nagykanizsa. Een flinke stad in het zuiden welke heel makkelijk bereikbaar is vanuit Boedapest via de M7, maar nog makkelijker  als u naar Zagreb vliegt en daar een auto huurt. In Nagykanizsa alles wat u van een grote stad verlangd op het gebied van sporten, shoppen, e.d. Er zijn diverse restaurants in het gezellige  centrum en er is een ziekenhuis, prima gebied. In Nagykanizsa ook een zwembad, maar voor het betere thermaal water gaat u naar de bekende resorts in Zalakaros. Is op iets van 15-20 km.

Prima vakantieplek en goede woning om te wonen in de vakantie periode.