Grondstuk in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€2.344 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image
Object nummer: 3242
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Grondstuk
Perceel: 1000 m2
Prijs: Ft750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €2.344 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuk bouwperceel van ongeveer 1.000 m2 in het noorden.

Elektra, gas en water kunnen aangesloten worden vanuit de straat. Daar ook een riolering waar u op kunt aansluitgen.

Dit perceel lig int het leuke dorp Csokvaomány en ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor  de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar  het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap  bekijken en steden te bezoeken.

Mooi perceel voor de leuke prijs in een vriendelijk dorp.