Prima woning en niet ver van het Balaton

€17.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2224
Adres: Pusztakovácsi, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3054 m2
Huis: 92 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.143 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Prima woning in een goed gebied waaraan u veel plezier kunt gaan beleven.

Hier kunt u snel wonen en zelfs werken. Een deel van de woning is nu een kapsalon met een eigen ingang. Uiteraard kunt u die ruimte ook bij de woning gebruiken voor een extra kamer. De woning bestaat nu dus uit de kapsalon, en dan een aparte ingang naar de woning door de hal, dan naar de woonkamer, de slaapkamer, keuken, en de badkamer.

Achter de woning nog wat mooi grote schuur en de vroegere stallen. In de tuin van ruim 3.000 m2 diverse fruit bomen en een put om de tuin van water te voorzien.

Aan voorzieningen zijn elektra en leidingwater aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en internet zijn geen probleem.

Pusztakovácsi is een niet al te groot en rustig dorpje in het mooie zuiden van Hongarije. In het dorp winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor de grotere winkels, restaurants etc. gaat u naar Marcali (15 km), of naar een van de leuke plaatsen aan het Balaton. Balatonfenyves bijvoorbeeld is al op 30 km en Fonyód zelfs nog wat minder. Ook de hoofdstad van de provincie Somogy, de stad Kaposvár is met een half uurtje te bereiken en hier alles wat u van een grotere stad kunt vragen. Niet ver van Pusztakovácsi is ook een prima vis meer. Al met al een prima omgeving om te ontstressen en van de rustige luxe van eigen huis-en-tuin te genieten.

Mooie woning om snel in te wonen voor een prima prijs.