Prachtige villa op maar 500 meter van het Balaton

€172.984 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4176
Adres: Gyenesdiás, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 729 m2
Laatste renovatie: 2016
Huis: 172 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2003
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft54.490.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €172.984 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Prachtige villa in een rustige buurt en op maar 500 meter van het Balaton.

In een rustige straat, op maar 500 meter van het Balatonmeer, op een perceel van 729 m2 staat deze fraaie villa. Bestaat uit twee verdiepingen en op de begane grond is er de woonkamer, (eet)keuken, slaapkamer, badkamer, toilet, opslagkamer en het terras (23 m2). Op de verdieping zijn er 3 kamers, een badkamer en de overloop en gang.

In de tuin nog een gebouw met de garage en wasruimte.

Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig. Het pand wordt centraal verwarmd.

Deze woning staat in Gyenesdiás en op een 500 meter van het huis is er het strand, de markt, diverse winkels en restaurants, de haven en natuurlijk het Balaton. Gyenesdiás is een populaire badplaats aan de noord kant van het Balaton. Voor het recreëren bij het Balaton biedt Gyenesdiás u twee mooie stranden met een speeltuin met glijbaan. U kunt zwemmen in het meer, maar hier vindt u ook een natuurlijk zwembad en verder een (mini)disco en kinderanimatie.
U kunt u heerlijk wandelen in het Keszthely gebergte. Natuurlijk ook prima om te fietsen en daarnaast varen, paardrijden en andere vele vrijetijdsprogramma’s te volgen.

Gyenesdiás ligt vlakbij Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal bad. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten. Dit geeft prima verhuurmogelijkheden aan dit pand.

Prima woning in een prachtige omgeving.