Woning in Somogyfajsz, Somogy, Hongarije

€23.125 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2225
Adres: Somogyfajsz, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4281 m2
Huis: 150 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.125 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Op een 25 km van het Balaton vindt u deze woning met heel veel ruimte.

De woning is in redelijke staat, maar moet wel opgeknapt gaan worden om weer een super (vakantie) huis te zijn . In de woning de centrale hal/woonkamer en van daar komt u in de twee slaapkamers en vanuit een slaapkamer weer in de derde slaapkamer. Vanuit de hal komt u ook naar de badkamer en de keuken en vandaaruit naar de bijkeuken. Al met al grote ruimten.

Achter de woning nog veel bijgebouwen. De voormalige stallen zullen niet de moeite waard zijn, maar de schuur/werkplaats is nog een prima ruimte. Hieronder ook een kelder.

Het perceel is maar liefst 4.281 m2 groot en in de tuin diverse fruit bomen. Ook is er een waterput.

Voorzieningen als stroom en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan nu verwarmd worden met een hout kachel. Uiteraard kunnen Internet en/of telefoon worden aangesloten.

Somogyfajsz is mooi centraal gelegen ten opzicht van de steden Marcali en Kaposvár. Die laatste is de hoofdstad van de provincie en biedt u alles wat een stad bieden kan. Marcali is een wat kleinere stad, maar prima om boodschappen te doen of het zwembad te bezoeken. Iets verder dan Marcali is Csisztafürdo (20 km) een bekend thermaal bad. Marcali ligt op de route naar het Balaton meer (25 km) waar u prima een dagje van het waterplezier kunt genieten. In het dorp wonen diverse buitenlanders.

Leuk object om op te knappen en er een prima (vakantie) woning van te maken.