Woning in Felsorajk, Zala , Hongarije

€15.625 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4178
Adres: Felsőrajk, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 5741 m2
Huis: 102 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.625 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooi project om uw (vakantie)huis van te maken op een 25 km van het Balaton.

De woning biedt een woonkamer, 2 slaapkamers, een gang, een keuken, de badkamer en een opslag ruimte. Achter de woning nog een flink aantal bijgebouwen. Woning is redelijk, maar behoeft wel wat werk.

Dit alles op een perceel van een 5.741 m2 met in de tuin een kelder, schuur van maar liefst 50 m2, de vroegere stallen en een waterput.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Dit huis gaat u vinden in het dorpje Felsőrajk. Dorpje met een 800 inwoners en gelegen in het Zala gebergte. Hoewel hier heuvelachtig is de tuin redelijk vlak. U kunt hier prima uw dagelijkse boodschappen doen en de wat grotere plaatsen zijn Zalaszabar en Zalakaros. In de laatste een thermaal bad. Voor dat laatste kunt u ook terecht in Hévíz. Is op maar 20 km. In Hévíz het bekende thermaal meer, maar ook een gezellig centrum. U zit hier ook maar een 25 km van het Balaton maar. Daarvoor gaat u naar de stad Keszthely. Hier ook vele mogelijkheden om te shoppen, maar ook om de musea zoals het Helikon Kasteelmuseum te bekijken. Voor veel waterplezier is Kehidakustány een prima mogelijkheid. Het uitgebreide zwembad is op ruim 20 km

Redelijke woning op een heel ruim perceel voor een aantrekkelijke prijs.