Woning in Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€21.563 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3245
Adres: Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1441 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1940
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.563 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Mooie Hongaarse woning met traditionele indeling en best veel ruimte.

In de woning een woonkamer, twee slaapkamers, keuken met bijkeuken en de badkamer. Op het perceel (tegenover de woning) nog een bijgebouw waar u makkelijk een gastenhuis van kunt maken. Hieronder nog een kelder. Voor de woning de mooie traditioneel veranda en achter de woning ook nog wat schuren en vroegere (paarden) stallen. Verder nog een garage.

Voorzieningen als elektriciteit, waterleiding en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering en de verwarming wordt geregeld met gas convectoren. Uiteraard kunt u telefoon en/of internet laten aansluiten.

De woning gaat u vinden in Dédestapolcsány. Dédestapolcsány ligt dicht bij het Bükk National Park en is onderdeel van de Lázbérc meer natuur gebied wat een puur vissersparadijs is. Zeer mooie landschap door de omliggende bergen welke ook bescherming geven tegen weersinvloeden. Hier niet ver vandaan ligt ook Bankut waar met een strenge winter geskied kan worden.

In Dédestapolcsány wonen een 1.600 inwoners en de plaats biedt restaurants, scholen en diverse winkels. Dédestapolcsány ligt op een 45 (auto)minuten van Miskolc en van Eger en een 40 minuten Ózd. Ook Szilvásvárad is niet ver.

Leuke woning met wel wat werk, maar ook mooie ruimten.