Woning in Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€25.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3246
Adres: Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 600 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1978
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €25.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke complete woning in het noorden.

De woning biedt u een hal, de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en de badkamer. Allen met ruime afmetingen.

Het perceel is met een 600 m2 niet heel groot, maar dat maakt het onderhoud ook weer makkelijker. In de tuin is er nog de kelder en de garage.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat kunnen worden aangesloten. De woning wordt centraal verwarmd met hout. Telefoon en Internet aansluitingen zijn geen probleem.

Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskloc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Leuke woning met prima mogelijkheden om uw (vakantie) huis te worden.