Woning in Sármellék, Zala , Hongarije

€48.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4179
Adres: Sármellék, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2343 m2
Laatste renovatie: 1960
Huis: 93 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1935
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft15.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €48.750 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Flinke woning op maar 8 km van het Balaton.

In een rustige straat net buiten het toeristengebied van het Balaton staat deze woning met lekker veel ruimte. In de woning een hal, woonkamer, 3 slaapkamers, keuken en twee badkamers. Het is mogelijk om er een apart gastenverblijf van te maken. uiteraard ook een heerlijk terras.

Naast de woning is er op het perceel van maar liefst 2.343 m2 nog meer te vinden. Ten eerste veel ruimte. Perceel is heerlijk breed (37 m) waarmee u heel wat privacy heeft. In de tuin dan nog een bijgebouw met een drietal opslagruimten, een kelder, een stal en ook veel fruitbomen. Heerlijke ruimte!

Voorzieningen als stroom, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming zijn er gasconvectoren. Internet- en telefoonaansluitingen zijn mogelijk.

Sármellék is een dorpje net buiten het toeristengebied. Op uw gemak gaat u naar het Keszthely aan het Balaton meer (8 km) of naar de (geneeskrachtige) natuurbaden van Hévíz (10 kilometer). Ook zijn de thermaal baden van Zalakaros (20 kilometer) op redelijke afstand. Sármellék is mede bekend van het vliegveld. Hier wordt in het seizoen op gevlogen vanuit Duitsland, maar er zijn (nog steeds) plannen om dit uit te breiden en zodra er ook vanuit Nederland gevlogen wordt heeft u wel een heel mooie verbinding.

Prima woning in een mooi toeristisch gebied.