Woning welke ook prima geschikt is voor permanent verblijf.

€22.188 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7451
Adres: Nagykanizsa, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1454 m2
Huis: 56 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1966
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.100.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.188 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Woning welke ook prima geschikt is voor permanent verblijf.

De woning is iet heel groot, maar biedt wel een hal, een woonkamer, slaapkamer, keuken met bijkeuken en de badkamer met apart toilet. In de tuin een kelder en een carport voor het parkeren van uw auto.

Alle voorzieningen (elektra, water en gas) zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Verwarming is geregeld door middel van gasconvectoren. Uiteraard kunnen Intern en telefoon worden aangesloten.

De woning staat in een rustige wijk in de stad Nagykanizsa. Leuke stad in het zuiden welke heel makkelijk bereikbaar is vanuit Boedapest via de M7, maar nog makkelijker als u naar Zagreb vliegt en daar een auto huurt. In Nagykanizsa alles wat u van een grote stad verlangd op het gebied van sporten, shoppen, e.d. Er zijn diverse restaurants in het gezellige centrum en er is een ziekenhuis, prima gebied. In Nagykanizsa ook een zwembad, maar voor het betere thermaal water gaat u naar de bekende resorts in Zalakaros. Is op iets van 15-20 km.
Op maar 10 minuten lopen vindt u een roeivijver, waar u heerlijk aan het water kunt relaxen. Is onderaan een heuvel van waar een prachtig uitzicht over de omgeving.

In deze woning kunt u prima vakantie vieren, maar ook prima voor permanent verblijf.