Woning in Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€36.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8534
Adres: Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 559 m2
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1995
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft11.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €36.250 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Prima casco woning om er wat moois van de maken. in het centrum van Tiszafüred

Dit zou een mooie woning kunnen worden als u zich permanent wilt gaan vestigen in Tiszafüred, het centrum van de Tisza streek. De woning heeft twee verdiepingen en onderin een flinke garage. Verder 4 kamers en 2 badkamers, een keuken en 2 aparte toiletten.

De tuin is met een 559 m2 voor de begrippen van een stadswoning zeker niet verkeerd. Redelijk wat privacy.

Alle voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afvoer is er een aansluiting op de riolering en het plan was dat de woning centraal verwarmd zou gaan worden. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Huis is gelegen in het centrum van Tiszafüred. Op loopafstand van de winkels en toch ok niet ver van het meer. Ook is de badplaats Abádszalók dichtbij. In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog en uurtje met de auto.

Voor wie een nieuw huis zoet in de hoofdstad van het Tiszameer zou dit een mooie kans zijn.