Woning in Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€26.563 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 8537
Adres: Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 883 m2
Laatste renovatie: 1990
Huis: 80 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1940
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.563 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Voor dit geld koopt een leuke (vakantie)woning in het centrum van Tiszafüred.

De woning is redelijk op orde, maar er moet nog een keuken in. Wellicht de badkamer veranderen, wat schilderen en u kunt hier prima wonen.

De woning is authentiek met de mooie veranda en verder in de woning dan een woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken, de badkamer en de stookruimte. Achter de woning een zomerkeuken en de kelder.

Alle voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afvoer is er een aansluiting op de riolering en de woning wordt centraal verwarmdop gas of hout. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Huis is gelegen in het centrum van Tiszafüred. Op loopafstand van de winkels en toch ok niet ver van het meer. Ook is de badplaats Abádszalók dichtbij. In Tiszafüred diverse winkels, restaurants, dokters etc. alles wat een kleine stad u kan brengen. Met een uurtje kunt u naar de mooie stad Eger in het noordelijke berggebied. Tiszafüred heeft een treinstation. Voor een korte vakantie is het ook goed om te weten dat er een vliegroute is vanuit Eindhoven naar Debrecen. Vanuit Debrecen naar Tiszafüred kost u dan nog en uurtje met de auto.

Wonen in de hoofdstad van het Tiszameer voor niet teveel geld.